حتما این را می دانید که یک درصد قیمت خودرو، قیمت شیشه های آن است و شیشه ی اتومبیل نقش مهمی را ایفا می کند. پس شکستگی شیشه ی اتومبیل میتواند بسیار حائز اهمیت باشد. چرا که اهمیت کیفیت رانندگی و ایمنی را به دنبال دارد.
صنعت شیشه به دلیل ظرافت و حجم به کارگیری آن در صنایع و مصارف خانگی و مصارف عمومی و غیره، جزو صنایع خاص محسوب می شود.
همچنین می دانید که اگر شیشه ی جلوی اتومبیل از وضعیت نامناسبی برخوردار باشد باعث رد شدن شما در معاینه فنی خودرو خواهد شد.
شکستگی شیشه ی اتومبیل به چهار نوع تقسیم می شود
اگر شکستگی شیشه ی اتومبیل در محدوده ی دید راننده باشد و قطری بیش از ۱۵ میلی متر داشته باشد یا اگر بیش از دو شکستگی در شیشه وجود داشته باشد، باید حتما شیشه جلوی خودرو توسط افراد ماهر و مجرب تعویض شود.
در حال حاضر برای بررسی میزان دید باقیمانده بعد از شکستن شیشه ی جلو آزمایش های استانداردی را بر روی شیشه انجام می دهند که در آن مقاومت در برابر تغییرات محیطی شامل رطوبت، درجه حرارت، و همچنین بازدهی نور، میزان عبور نور، تغییر شکل اشیا یا انعکاس اشیا، هنگامی که از پشت شیشه جلو دیده می شود.
و همین طور تاثیر مواد شیمیایی و پاک کننده، مقاومت در برابر برخورد سر راننده و سرنشینان خودرو آزمایش شده و سنجیده می شود.
اما اگر بخواهید شیشه ی جلو را بازسازی کنید، که این کار در واقع یک جور صرفه جویی محسوب می شود، زیرا که هزینه ی بازسازی به مراتب کمتر از هزینه تعویض خواهد بود.
روش باز سازی با استفاده از یک ابزار مخصوص صورت می گیرد. که ابتدا با استفاده از مته مسیر ترک مسدود شده و از پیشرفت آن جلوگیری می شود.
با این ابزار رزین شیمیایی خاصی را به داخل قسمت شکستگی شیشه ی جلوی اتومبیل تزریق می کنند. بعد این رزین را با استفاده از یک لامپ ماورای بنفش سفت کرده و در آخر در قسمت شکستگی با استفاده از یک نوع چسب مخصوص پرداخت می شود.
این کار تقریبا یک ساعت به طول می انجامد اما بعد از آن با اینکه اثر شکستگی بر روی شیشه آشکار و واضح است اما شیشه جلو همانند یک شیشه نو استحکام دارد. این روش بازسازی سریع، ساده و موثر است.
تعویض یا ترمیم شکستگی شیشه ی اتومبیل
ترک و پریدگی های شیشه جلوی اتومبیل بعد از تصادف یا برخورد با شیئ شاید چندان جدی به نظر نرسد. اما با گذر زمان افزایش یافته، دید جلو راننده را تحت تاثیر قرار داده و سطح ایمنی خودرو را پایین می آورند.
حالا با خود می اندیشید تعویض یا ترمیم شیشه ی شکسته کدام مناسب تر است؟
می خواهیم بدانیم در چه مواقعی باید شیشه را تعویض کنیم و یا ترمیم شیشه ی شکسته تا کی؟ و طی چه شرایطی امکان پذیر است؟
برای دریافت پاسخ این سوالات در پست بعد همراه ما باشید تا جواب آن ها را دریافت کنید.