در مورد دزدگیر خودرو در پست های قبل مطالبی را عنوان کردیم.در ادامه به معرفی بخش های دیگرخودرو خواهیم پرداخت.
اگراین مطالب بتواند به شما کمک کند،تا در انتخاب یک دزدگیر مناسب برای اتومبیلتان گزینه ی مطلوب را برگزینید،ما هم به مقصود خود رسیده ایم.
پس چنانچه تمایل دارید در زمینه ی دزدگیر خودرو نکاتی را بدانید، با ما تا پایان این متن همراهی کنید.
حسگر یا سنسور تغییر فشار: این سنسور بر اساس تغییر فشار هوای داخل کابین اتومبیل به کار میافتد.
هر وقت که هوای بیرون به داخل اتومبیل وارد شود و فشار هوای داخل اتومبیل تغییر کند، که این تغییر حتی ممکن است در اثر شکسته شدن شیشه اتومبیل باشد، تغییر فشار باعث میشود که حسگر یک سیگنال به دستگاه دزدگیر خودرو بفرستد تا آژیر خطر به صدا در آید.
به عبارت دیگر با تغییر فشار هوا، دیافراگمی که متصل به سیمپیچ است، می لرزد و سیم پیچ داخل حلقه ی آهنربا به جلو و عقب میرود.
با حرکت سیم پیچ داخل حلقه ی آهن ربا میدان مغناطیسی تغییر میکند و این تغییر میدان، باعث ایجاد جریان الکتریکی در سیم پیچ می شود و همین تغییر جریان، سیگنالی به مرکز کنترل می فرستد تا آژیر، اعلام خطر کند.
حسگرها یا سنسورهای حرکت: در بعضی از اتومبیلها دزدگیری نصب است، که وقتی خودرو حرکت داده شده و یا کج شود، صدای آژیر آن بلند میشود.
نحوه ی کار این سنسور به این شکل است، که استوانه ای، حاوی مقداری جیوه و دو سیم است. که از داخل این استوانه به مرکز کنترل متصل است.در انتهای یکی از سیم ها یک توپ فلزی متصل شده است که توسط جیوه با سیم دیگر یک مدار را تشکیل میدهد.
وقتی که اتومبیل تکان خورده و یا کج میشود، در داخل، توپ فلزی هم به سمت چپ و راست متمایل می شود. بدین ترتیب جریان مدار قطع و وصل می گردد و سیستم دزدگیر خودرو متوجه می شود که ماشین در حال حرکت است و آژیر خطر را به صدا در می آورد.
در مدل دزدگیر های پیشرفته، می توانند حتی به جای قرار دادن آژیر از یک صدای ضبط شده استفاده کنند تا سارقان را مجبور کند که از اتومبیل دور شوند.
یا به صاحب اتومبیل اطلاع داده میشود که سارقین قصد سرقت اتومبیل او را دارند.
گیرنده ی رادیویی: سیستم های هشدار دهنده و دزدگیر مجهز به سیستم گیرنده ی رادیویی هستند و می توانند امواج کنترل از راه دور را نیز دریافت کنند.این دستگاه به شما فرصت لازم را می دهد تا سیستم کنترل دزدگیر خودرو را بعد از خروج از اتومبیل فعال کرده و یا آن را غیر فعال سازید.
سیستم های کنترلی پیشرفته می توانند توسط همین کنترل از راه دور اعلام خطر نمایند و حتی شما می توانید موقع روشن شدن اتومبیل، دستوری برای خاموشی آن صادر کنید.
مشخصا در سالهای آینده به کمک سیستم Gps پیشرفته یا همان سیستم ردیابی توسط ماهواره، امنیت اتومبیلهای خود را به حداکثر برسانید و در صورت سرقت اتومبیل، سارقان به سرعت ردیابی شده و اتومبیل شما در اسرع وقت به شما بازگردانده میشود.
حالا این سوال مطرح است که آیا تفاوتی بین دزدگیر نصب شده توسط شرکت سازنده و دزدگیری که شما هم بعدا آن را نصب میکنید وجود دارد؟
باید پاسخ داد که چون سیستم های دزدگیر خودرو و هشدار دهنده توسط کارخانه ها و شرکت های سازنده طوری طراحی شده اند که در بدنه ی اتومبیل جاسازی شده و عملا تبدیل به بخشی از اتومبیل شدهاند، پس هنگامی که افرادی قصد سرقت و یا به حرکت در آوردن خودروی شما، بدون استفاده از سوئیچ را داشته باشند، این سیستم مانع از روشن شدن خودرو خواهد شد.
اکثر سیستم های دزدگیری که توسط کارخانه ها نصب می شوند، اگر سارقان قصد ورود به اتومبیل را بدون استفاده از سوئیچ داشته باشند، با روشن شدن چراغ های راهنما و یا با هشدار صوتی، اطرافیان را باخبر می کنند.
در بعضی از این سیستم ها قابلیت های دیگری همچون از حرکت انداختن خودرو از راه دور، ردیابی اتومبیل سرقت شده توسط سیستم جی پی اس، جزو توانمند یهای سیستم حفاظتی خودرو هستند.
سیستم های دزدگیر خودرو که خود کارخانه ها و شرکت های سازنده روی خودرو نصب می کنند، مناسب تر و قابل اعتماد تر هستند. پس حتما کمتر دچار مشکل خواهند شد. این مزیت به خاطر چگونگی نصب و قرار گرفتن درست این سیستم ها در داخل اتومبیل هاست.