اگر پست های قبل را مطالعه کرده باشید، نکاتی درباره پولیش کردن را که یکی از راه کارهای جلا دادن به رنگ ماشین و براق کردن آن است فرا گرفته اید.
در ادامه می خواهیم ریزه کاری های دیگری را درباره پولیش کردن مطرح کنیم. با ما همراه باشید.
آیا با پولیش کردن می خواهید صرفاً جلوه و درخشندگی اتومبیل خود را بیشتر کنید یا خراش های ریز اطراف بدنه را رفع کنید؟
یا اینکه می خواهید یک خراش عمیق را ترمیم کرده و آن را از بین ببرید؟
موارد استفاده از پولیش میتواند متفاوت باشد
قبل از شروع هر کاری توجه داشته باشید که پولیش مناسب را انتخاب کنید. اگر سطح کار بزرگ است به دستگاه پولیش نیاز دارید در غیر این صورت برای نقاط کوچکتر با استفاده از پولیش، پد پولیش، یا پنبه ای نرم و یا دستمال مایکروفایبر می توان این خطوط را از بین برده و به اتومبیل تان جلوه ای خاص دهید.
پولیش ها را به طور عمومی و کلی به دو نوع زبر و نرم دسته بندی می کنند. که از پولیش ها با لایه برداری زیاد (کامپوندها) شروع شده و به سمت واکس هایی که فقط باعث ایجاد لایه روی سطح میشوند (سیلانت ها) پیش می رود.
در پولیش ها دو فاکتور کات و واکس (گلاس) وجود دارد که هرچه فاکتور کات بیشتر باشد پولیش لایه برداری بیشتری دارد و هرچه فاکتور واکس بیشتر باشد نشان دهنده بیشتر بودن لایه محافظتی آن است.
واکس در گروه پولیش ها قرار نمی گیرد ولی وقتی استفاده می شود که رنگ سطح خودرو صاف و بدون موج باشد. با قرار دادن واکس، لایه ای از چربی روی اتومبیل قرار می گیرد و آن را بسیار براق و شفاف نشان می دهد.
پولیش واکسی در حقیقت پولیش مخلوط با واکس است که می تواند براقی بیشتری را روی بدنه ایجاد کند و خصوصیات پولیش نرم را نیز داراست.
پولیش نرم دارای خاصیت سایندگی بسیار نرم است و خراشهای سطحی را از بین می برد و برای تمیز کردن لکه هایی مانند شیره درختان و قیر و … استفاده میشود.
پولیش زبر دارای خاصیت سایندگی فوق العاده می باشد و خراش های عمیق را از بین می برد. البته خراش هایی که به سطح زیر رنگ نرسیده باشند. بعد از این پولیش کردن حتما از یک پولیش نرم تر استفاده کنید، تا ماتی سطح رنگ از بین برود و دقت کنید مصرف مکرر و بیش از حد این نوع پولیش، باعث از بین رفتن رنگ اتومبیل خواهد شد زیرا قدرت ساییدگی آن بسیار بالاست پس آن را شوخی نگیرید.
در صورت انتخاب نامناسب پولیش، در پولیش کردن ممکن است عوارض و نتایج نامطلوب ایجاد شود. پس برای این کار نیاز به تجربه تخصص و شناخت دارید. (پولیش در ویکی پدیا)