برای تشخیص رنگ شدگی بدنه ی خودرو چند راه را به شما پیشنهاد کردیم؛ اما باز هم روش های ساده ی دیگری برای این منظور وجود دارد.
این راه ها اگر چه که ساده به نظر می رسند اما نکته ی مهم اینست که در انجام آن ها باید بسیار دقت کنید تا به هدف مورد نظر دست یابید.
کماکان با ما همراه باشید.
استفاده از نوک انگشتان:
هیچ گاه نقاشان و تعمیرکاران نمیتوانند رنگی همانند رنگ کارخانه بر روی بدنه خودرو بزنند. در رنگ زدن مجدد خودرو نسبت به رنگ اصلی شاهد پستی و بلندی هایی در این نقاط خواهیم بود.
اما چون نوک انگشتان بسیار حساس است و پوست نرم و حساسی دارد؛ شما می توانید ازنوک انگشتان خود برای تشخیص رنگ شدگی بدنه ی خودرو کمک بگیرید.
با قرار دادن نوک انگشتان بر روی این قسمت ها و لمس رنگ و سطح آن، خواهید فهمید که آیا این رنگ پستی و بلندی دارد و یا اینکه زبرتر از بقیه قسمتهای دیگر اتومبیل هست.
این نقاط ممکن است در قسمت درب خودرو، لبه های کناری شیشه و…. باشد.
استفاده از این روش به صورت صحیح آن می تواند بسیار کاربردی باشد.
به بعضی قسمتها دقت بیشتری داشته باشید:
رنگ آمیزی در کارخانهها به این صورت انجام میگیرد که بعد از آماده سازی بدنه خودرو و اتاق خودرو، اقدام به رنگ آمیزی آن می کنند؛ که بعضی از پیچ های قطعات همراه با رنگ شدن بدنه ی خودرو رنگ می شوند.
پس در بعضی قطعات خودرو با مشاهده ی پیچ های مربوط به آن، میتوان به تشخیص رنگ شدگی بدنه ی خودرو دست یافت.
مثلا در قسمت کاپوت خودرو میتوانیم با بالا زدن و مشاهده ی پیچ ها این رنگ خوردگی را تشخیص دهیم. چرا که اگر پیچ های مربوطه باز شده باشند؛ آثار رنگ پریدگی در آن را مشاهده خواهیم کرد.
حتی اگر این پیچ ها را به وسیله ی آچار باز شده باشند آن را می توانید به سادگی ببینید. ولی این نحوه تشخیص همیشه نمی تواند درست باشد.
چرا که ممکن است این پیچ ها به دلیلی جز رنگ آمیزی باز شده باشند در ثانی قطعات و قسمت هایی هم هستند که برای رنگ شدن اصلا نیاز به باز کردن پیچ ها در آن وجود ندارد.
در بعضی مواقع به هنگام رنگ کاری مجدد اتومبیل و پاشش رنگ بر روی بدنه لکه های بسیار ریز و کمی بر روی قسمتهای دیگر بدنه هم پاشیده میشود که با نگاه تیزبین و دقت در تمام نقاط به این تشخیص می رسید.
به کارگیری آهنربا برای تشخیص:
چون قسمتهای مجدد رنگ شده، معمولاً ضخامت بیشتری از رنگ، نسبت به رنگ اولیه و رنگ کارخانه برخوردار هستند، شما با به کارگیری یک آهن ربای ضعیف می توانید به تشخیص رنگ شدگی بدنه ی خودرو برسید.
البته این کار برای خودروهایی است که بدنه آنها فولادی است و میتوان با آهنربا بر روی آن کار کرد.
می توانید آهن ربا را در قسمتی که به رنگ اولیه ی آن اطمینان دارید امتحان کنید و بعد بر روی قسمتی که فکر میکنید دارای رنگ است، بگذارید.
این قسمت ها به علت ضخامت ی که در رنگ دارند و آهن ربا را جذب نخواهد کرد و به عبارت دیگر جذب آهنربا نخواهد شد. پس مشخص میشود که این قسمت ها دارای رنگ شدگی هستند.
استفاده کردن از دوربین عکاسی:
شما برای تشخیص رنگ شدگی رنگ بدنه ی خودرو می توانید از یک دوربین عکاسی و یا حتی از یک گوشی موبایل کمک بگیرید. به شرط اینکه دوربین از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
عکس گرفتن در فضای تاریک نیز کمک بیشتری به این مسئله خواهد کرد. اگر از موبایل و دوربین آن استفاده می کنید، بهتر است فلش دوربین را نیز روشن کنید.
وقتی عکس های متفاوتی از زوایای مختلف گرفتید، می توانید تک تک آنها را در سیستم کامپیوتر با دقت نگاه کرده و بررسی کنید.
برای گرفتن عکس با کیفیت بهتر است از فاصله دو تا سه متری از بدنه ی خودرو داشته باشید. اگر زاویه دوربین نسبت به بدنه هم از زاویه ۹۰ درجه ای برخوردار باشد.
بهتر است برای این کار هم دقیق باشید، چون این کار هم با همه سادگی به دقتی تمام و کمال نیازمند است.
استفاده از ابزارهای تخصصی:
شاید بهترین راه برای تشخیص رنگ شدگی بدن خودرو استفاده از ابزارهای تخصصی باشد که در بازار وجود دارند. این ابزارها با نشان دادن قطر فلز به شما کمک خواهند کرد. اگر عددی که در این دستگاه نشان داده می شود بیشتر از ۴ تا ۷ می باشد، باید گفت خودرو دچار رنگ خوردگی است.