اگر همراه ما بوده باشید، به اهمیت نوع نشستن پشت فرمان خودرو پی برده اید. در این مطلب قصد داریم تا با ادامه موضوع روش صحیح نشستن پشت فرمان در کنار شما باشیم.
در پست قبل به مواردی درباره احساس راحتی کردن در هنگام نشستن پشت فرمان، شیوه بستن کمر بند ایمنی و همچنین شیوه صحیح گرفتن فرمان اشاره کردیم.
در ادامه به مواردی برای قراردادن پاها و پای کلاچ اشاره خواهیم کرد.
روش صحیح قرار گرفتن پاها بر روی صندلی در هنگام رانندگی
در روش صحیح قرار گرفتن بر روی صندلی، پاها باید به گونه ای قرار بگیرند که کمترین فشار در ناحیه ی ران ایجاد شود، و همچنین کشیدگی در عضله پشت ساق پا ایجاد نشود.
پاها باید تا حد ممکن در وضعیت ۹۰ درجه باشند و درضمن بتوانند به راحتی به پدال برسند و نیازی به کردن و یا کشیده شدن بیش از حد عضلات نباشد.
دستها نباید خیلی دوریا خیلی نزدیک به فرمان باشند، تا باعث ایجاد فشار در ماهیچه ها و شانه و آرنج و همچنین عضلات گردن نباشند.
چون در حالت کشیدگی و یا فشار و جمع شدن عضلات دست به مرور زمان دچار گرفتگی و آسیب خواهند شد.
روش صحیح قرار دادن پای چپ وقتی که از آن استفاده نمی کنید.
اگر ماشین شما با دنده کار می کند، تکلیف مشخص است که پای چپ خود را برای گرفتن کلاچ باید برروی پدال آن قرار دهید. اما اگر ماشین شما دنده اتومات است. دیگر نیازی به فشردن کلاچ ندارید.
هرگز نباید پای چپ خود را از کف ماشین بردارید و باید آن را روی زیر پایی بگذارید.
چون هنگامی که پای چپ بر روی کف ماشین و صاف قرار بگیرد، به لگن و کمر تان کمک می کند، تا در حالت نرمال و طبیعی خود قرار بگیرد.
این روش صحیح قرار گرفتن پا، باعث میشود، که دچار کمر درد و آسیب های عضلانی و یا استخوانی نشوید.
نکاتی دیگر برای راحتی در حین نشستن پشت فرمان خودرو
در انتها باز به این نکته اشاره میکنیم که وضعیت مناسب بدن در هنگام رانندگی باعث کاهش خسارات، تلفات و صدمات ناشی از رانندگی های طولانی مدت شده و همچنین، می تواند باعث کاهش آسیب ها در هنگام بروز تصادف شود؛
تنها، با صرف کمی وقت، برای بهتر نشستن، رعایت نکات و انجام برخی تنظیمات، سلامتی و ایمنی را به خود و خانواده تان هدیه کنید.