حتما وقتی که هم نشانه ها و هم عوامل خرابی پلوس خودرو را بهتر بشناسید می توانید با بکار بستن نکات ایمنی و دقت بیشتر به سلامت این قطعه کمک کنید.
این کار به سلامت و آرامش و اطمینان شما در هنگام رانندگی هم کمک خواهد کرد.
اگر با این نشانه ها و عوامل آشنایی ندارید؛ در این پست با ما همراه شوید.
یکی از عوامل خرابی پلوس خودرو استفاده نادرست و نامناسب از دنده است.
یکی از موارد استفاده بد از دنده؛ استفاده از دنده های سبک در سرعت های پایین است، به طوری که خودرو در حرکت؛ دچار مشکل می شود.
هنگامی که کلاچ خودرو را به هنگام تعویض دنده سریع رها می کنید؛ باعث ضربه زدن به خودرو می شوید و باید منتظر خراب شدن پلوس و سر آن باشید.
معکوس کشیدن دنده و تیک آف های مکرر؛ می تواند سبب خرابی پلوس خودرو شود. ضربه شدیدی که در تیک آف های شدید به پلوس وارد میشود، سبب آسیب به آن خواهد شد.
استفاده از ترمز تا توقف کامل، بدون گرفتن کلاچ، برای آزاد کردن چرخ از گیربکس، فشار زیادی را به این قطعه وارد خواهد کرد و سبب آسیب دیدگی و خرابی آن خواهد شد.
روشن کردن مکرر خودرو با حالت قرار دادن آن در دنده، هم یکی از عللی است که هم به پلوس و هم به جعبه دنده فشار زیادی را وارد میکند و آن را با خرابی مواجه خواهد کرد.
بکسل کردن خودرویی که وزن آن بیشتر از تحمل گیربکس و قطعات دیگر است پلوس را با خرابی مواجه خواهد کرد.
باز بودن پیچ ها و اتصالاتی که باید محکم بسته باشند از مواردی است که به آن بی دقتی شده و سبب آسیب رسیدن به پلوس خواهد شد.
در صورت نبودن واسکازین در گیربکس هم ممکن است علائم خرابی پلوس ظاهر شود.
روشن کردن خودرو با هل دادن و هنگامی که با استارت زدن خودرو روشن نمی شود و شما با گذاشتن خودرو در حالت دنده دو و هل دادن آن اقدام به رها کردن کلاچ کرده و اتومبیل را روشن می کنید؛ باعث آسیب رسیدن به پلوس خواهد شد.
اما شاید مهمترین علت خرابی پلوس را بتوان پارگی در گردگیر پلوس آن دانست، چون پارگی در آن باعث میشود که گردگیر وظیفه ی خود را به درستی انجام ندهد و گرد و غبار و آلودگی های مختلف دیگر به قطعات حساس پلوس وارد شوند و مانع از عملکرد صحیح این قطعه شوند.
گردگیر سر پلوس یکی از قسمت های بسیار مهم در این قطعه از اتومبیل به شمار می رود؛ چون با پاره شدن گردگیر پلوس، سر پلوس نیز خراب خواهد شد.
گرد گیرها را باید مرتب چک کنید و در صورت پارگی، آن ها را به سرعت تعویض نمائید؛ تا مانع از خرابی سر پلوس شود.
برای جلوگیری از خرابی پلوس بهتر است در بازدیدهای دوره ای حداقل سه ماهه گردگیرهای ان را بررسی و کنترل کنید.
اگر گردگیرها دارای ترک و یا پارگی باشند بهتر است در تعویض آنها تردید نکنید.
خرابی گردگیر چون منجر به خرابی خود پلوس خواهد شد و در نتیجه شما را مجبور به تعویض پلوس خواهد کرد که هزینه های بیشتری را به شما تحمیل خواهد کرد، پس هنگام پارگی گردگیر تردید نکرده و تعویض آن را جدی بگیرید.
امیدواریم مطالب ارائه شده در مورد شناخت این وسیله در اتومبیل مفید بوده و به شما عزیزان کمک کرده باشد.