سیستم پیشرفته ی کیلس استارتر اتومبیل یکی از بهترین و مهمترین تکنولوژی هایی است که امروزه نه به عنوان یک وسیله لوکس و تجملی در خودرو بلکه به عنوان یک امکان با ارزش، به صورت فراگیر استفاده می شود.
این سیستم در خودروها به کمک یک کلید یا کارت هوشمند عمل می کند و قابلیت نصب بر روی تمامی اتومبیل ها را نیزداراست و همین امر سبب شده تا هر روز فراگیرتر شود.
اما با همه امکانات و مزایایی که برای آن برشمردیم باز هم معایبی در این سیستم وجود دارد که باعث می شود خیلی از رانندگان به همان تجهیزات قدیمی اکتفا کنند.
از معایب کیلس استارتر اتومبیل می توان به موارد زیر اشاره کرد،
تمام شدن باتری
تمام شدن باتری ریموت در این سیستم یکی از معایب مهم آن به شمار میرود؛ چون سبب میشود در موقع نیاز به مشکل برخورد کنید؛ ضمن اینکه وقت زیادی را برای شارژ کردن باتری از شما خواهد گرفت.
در این صورت دارندگان این نوع خودروها با مشکلی اساسی برای باز کردن درها مواجه خواهند بود.
البته این مشکل از تعریف رمز پشت شیشه قابل دور زدن خواهد بود؛ به این ترتیب شما می توانید با چسباندن ریموت به شیشه خودرو فرایند شناساندن رمز به سنسورهای ایمنی را به انجام رسانده و اقدام به گشودن درب خودرو نمائید.
برد کیلس استارترها متفاوت است، نمونه هایی با بردهای بیشتر امکان کنترل خودرو را در فاصله هایی دورتر به شما می دهند، اما تخلیه ی سریعتر باتری را هم به همراه خواهند داشت.
هک شدن کد سوئیچ
یکی از معایب مهم دیگر این سیستم این است که قابل هک شدن است و این مسئله به خاطر الکترونیکی بودن سیستم اتفاق می افتد.
اگر سارقان بتوانند سیگنال ریموت کیلس استارتر شما را بیابند به راحتی میتوانند درب های اتومبیل شما را باز کرده و موتور را روشن کنند.
از آنجا که ریموت مبتنی بر این سیستم، یک کد رمز ویژه را برای سنسور ایمنی و ضد سرقت خودرو ارسال می کند؛ می توان با دستکاری امواج رادیویی به این کد رمز، دسترسی یافت و اقدام به گشودن درهای خودرو نمود.
البته برای رفع این اشکال، هم اکنون برخی از ریموت های جدید مبتنی بر سیستم کیلس استارتر اقدام به ارسال چندین کد رمز برای سنسور دزدگیر خودرو می کنند تا سبب افزایش ایمنی گردند.
حذف قفل فرمان
در اتومبیل هایی که سیستم فرمان آن ها برقی نیست، بعد از اینکه شما کیلس استارتر را نصب کردید قفل سخت افزاری فرمان، از مدار خارج خواهد شد.
هزینه بالای تعمیرات
به هر حال قطعات این سیستم هم همانند دیگر قطعات اتومبیل در معرض استهلاک هستند و حتی قطعاتی مانند ریموت ممکن است گم شوند.
اما مشکل این است که قیمت و هزینه این قطعات بالاست و در صورت خرابی و یا گم شدن آن؛ هزینه زیادی را باید متحمل شوید.
این نکته را هم یادآوری می کنیم که امکان نصب این سیستم بر روی خودروهای مجهز به استارت معمولی وجود دارد.
با این وجود نمی توان از آنها انتظار نمونه های فابریک کارخانه ای را داشت و باید از متخصصین فن آن در مورد ایمنی و امنیت این مدل کیلس ها پرس و جو کنید و احتیاط را در مورد نصب آن ها از دست ندهید.
در چند سال اخیر خودروسازان برا ی افزایش امنیت و ایمنی این سیستم، از روش های مختلفی استفاده کرده اند.
به عنوان مثال در بعضی از خودروهای جدید؛ از چند کد کمک گرفته اند، به طوری که سوئیچ این خودروها به صورت میانگین هر بار بین سه تا هشت کد را برای سنسور ایموبلایزر خودرو ارسال می کند که همین امر باعث افزایش ایمنی در سیستم می شود.
به هر حال تجهیزات و امکانات خودروها روز به روز در حال گسترش و افزایش است و ما باید در صورت نیاز با آگاهی کامل، مبادرت به خرید و نصب آن ها بنماییم.